Fryst & Färsk

Färsk & Fryst Fisk

Från Världens Alla Vatten

Färsk Fisk

Tre Snabba Om Fisk

Må Bra


Ät mer fisk så mår du bättre. Men vad är det egentligen som gör att fisken näringsmässigt sett är ett av våra viktigaste och bästa baslivsmedel? Jo, den är rik på protein, vitaminer och mineralämnen. Även fetter med hög omega-3 fettsyror som förebygger bl a högt blodtryck.


Fakt från.

SVENSK FISK

En Litten Del


Sverige finns det cirka 255 fiskarter, vilket motsvarar knappt 1 % av arterna i världen.



Fakt från

WWF

Existens


Fisken har funnits på jorden i över 450 miljoner år och fanns där långt innan dinosaurierna kom. Däggdjur har bara varit på jorden för omkring 200 miljoner år



Fakta från

ZOOGIGANTENS INLÄGG

Fryst Fisk

Panerad

TIPS

Tillagning

UGN

Sätt ugnen på 200°c (varmluft)

Lägg den frysta panerad fisken på bakplåtspapper, och ringla flytande margarin/smör över.

Tag ut när du har fått en gyllenbrun färg.

STEKPANNA

Lägg fram den frysta panerade fisken i rumstemperatur 20min inan den skall tillagas.

Stek den med rikligt med smör/margarin

Fritös

Värm oljan till 180°c

Fritera den frysta panerade fisken 2min

tag upp och låt vila i 2min

fritera den ytiligare 2-3min

Serverings Förslag

Server fisken med Klyftpotatis och ramslöksremulade,


Ramslöksremulade hittar ni i vår butik.

Fryst Fisk

Alla bilder på panerad och fryst fisk är lånade från Jo Fodds sortimentlista

Vi är stolta och presentera vår samarbetspartner

Jo Food i Göteborg.



Kolla gärna in Jo Foods webbplats för att upptäcka deras breda sortiment. Vi hämtar det du behöver direkt till dig.



Samarbete med JO FOOD


Vill du komma i kontakt med oss

unsplash